Prezentare

Echipa Ferest Logistics, caracterizata prin experienta, profesionalism, avand cunostinte referitoare la piata transporturilor feroviare de marfuri interna si internationala si cu un loc bine definit in aceasta piata, este disponibila in orice moment pentru a asigura – in stransa legatura cu partenerii locali sau internationali – un transport eficient al marfurilor.

In acest fel, noi dorim sa oferim clientilor nostri transparenta si siguranta de care acestia au nevoie pentru derularea in cele mai bune conditii calitate-pret a transporturilor lor de marfuri.

Noi putem fi interfata dumneavoastra pentru relatia cu furnizorii de transport sau / si de manevra astfel incat sa eficientizam aceste activitati.

Utilizand serviciile noastre, precum si parcul de vagoane pe care il gestionam, putem, printr-o transparenta totala, sa obtinem prin negociere in numele dumneavoastra cu operatorii de transport, mentinerea costurilor de transport la nivelul actual, chiar daca acestia solicita majorari de tarife datorate inflatiei, majorarii preturilor la combustibili, energie, etc.

In baza parteneriatelor incheiate putem pune la dispozitie intregul sistem de centre logistice din Europa astfel incat sa utilizam impreuna cu dumneavoastra sistemul de transport “door to door” pentru a creste calitatea serviciilor oferite clientilor dumneavoastra.

Directiile de actiune mentionate sunt doar o parte din ceea ce ce ne propunem sa realizam in comun cu specialistii dumneavoastra, pentru a realiza o rentabilizare a acestei activitati, precum si o reducere a costurilor de transport. In cadrul colaborarii dintre societatile noastre si pe baza analizei datelor puse la dispozitie de dumneavoastra, specialistii nostri vor identifica cu siguranta si alte posibilitati de eficientizare a procesului de transport al marfurilor, la si de la societatile dumneavoastra si de optimizare a costurilor de transport.

Certificari

 

certificat-ferest2
certificat-ferest1
certificat-ferest4
certificat-ferest3